O reteta traditionala de prajitura cu morcovi in culori de toamna.
Adaugati ouale si zaharul intr-un castron si amestecati pana cand veti obtine un amestesc spumos
Se adauga faina, praful de copt si mirodenii. Amestecati pana se omogenizeaza
Adaugati uleiul, laptele, morcovii si amestecati
Turnati continutul intr-o forma de chec
Preîncălziți cuptorul la 180 ° C și coaceți timp de 35 până la 40 de minute
Lăsați prajitura să se răcească complet înainte de a o răsturna.
Intr-un castron amestecati crema de branza Madame Loik cu putina crema de frisca pentru a obtine un amestesc cu o textura cremoasa
Adaugati zaharul pudra
Intindeti amestescul obtinut peste prajiura deja racita
Savurati cu placere!
Fermierii nostri se asigura ca in fiecare zi sa ofere lapte de inalta calitate pe care il folosim in prepararea produselor noastre. Cel mai bun lapte este dat de cele mai sanatoase si fericite vacute.
Mai mult