Loading...

Mini-frigărui cu brânză de capră pane și legume

( 3.5 din 5 )
Loading...
  • 2Portii
  • 30 mTimp preparare
  • 10 mTimp gatire
  • 40 mTimp total
Printeaza Reteta

Frigăruile cu care ești obișnuit sunt perfecte pentru un grătar în mijlocul verii, dar mini-frigăruile propuse de noi se fac simplu și rapid în orice anotimp.

Gustul fin al brânzei pane se combină perfect cu feliile subțiri de castravete și ridiche. Noua Brânză de Capră Pane de la Soignon este un mod delicios de a savura brânza de capră.

Urmărește rețeta și bucură-te de o gustare minunată.

 

Ingrediente

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Preîncălzește cuptorul la 200° și pune în el Brânza pane de la Soignon timp de 12 minute.

  • Pasul 2

    Pentru sos, taie ceapa, frunzele de arpagic și amestecă-le cu smântâna, puțin suc de lamaie, sare și piper.

  • Pasul 3

    Taie castravetele și ridichile în felii foarte subțiri.

  • Pasul 4

    Apucă-te de așezarea legumelor și a brânzei pe scobitori și bucură-te aceste mini-frigărui alintându-le în sosul delicios de la pasul 2.

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x