Ai 30 de minute la dispoziție pentru ceva bun și simplu de făcut? În rețeta pe care urmează să o citești, vei descoperi “zăpadă”, portocale și pâine în ou, totul pentru o gustare delicioasă. Știm că sună ciudat, parcurge toți pașii pentru a înțelege.
Brânza de capră tartinabilă de la Soignon este folosită în această rețetă într-un mod special. Descoperă textura aerisită care dezvăluie un gust echilibrat de lapte de capră.
Înainte să te apuci de această rețetă, asigură-te că pui jumătate din pachetul de Brânză tartinabilă de capră de la Soignon, în congelator. Are nevoie de o zi pentru a se întări perfect.
Bate ouăle, mierea și laptele, apoi pune feliile de pâine să se înmoaie în acest amestec timp de 5 minute.
Încălzește o tigaie și rumenește feliile de pâine pe fiecare parte aproximativ 3 minute pentru a obține o crustă aurie drăguță.
Aranjează feliile de pâine pe o farfurie întinsă, adăugă câte o lingură de brânză de capră și câte o lingură de marmeladă de citrice pe fiecare în parte.
Rade coajă de portocală, adaugă frunzele de busuioc, praful de piper și picură cu ulei de măsline.
Scoate din congelator brânza de capră tartinabilă și rade-o peste feliile de pâine deja pline de bunătăți. Acum ai adăugat iarna! Nimic nu te oprește din savurat. Poftă bună!