Loading...

Sărățele aromate cu Grana Padano

( 0 din 5 )
Loading...
  • februarie 26
  • 4Portii
  • 10 mTimp preparare
  • 10 mTimp gatire
  • 20 mTimp total
Printeaza Reteta

Sărățelele fac parte din copilăria noastră. Erau prezente pe mesele de sărbători, de acord cu noi? Ei bine, noi îți propunem să le transformi într-o garnitură numai bună pentru toate pastele preferate, hummus, fasole bătută, tahini. Bineînțeles, pot fi savurate și ca atare, pentru că rețeta noastră e delicioasă.

Am adăugat Grana Padano, iar asta vei simți de la primele guri. Această brânză maturată îndelung are toate cele necesare unei arome fine și discrete de brânză. Caută la raft Grana Padano de la Zanetti, este un ingredient versatil, nu te va dezamăgi!

 

Aveți nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Preîncălzește cuptorul la 200/210 ° C.

  • Pasul 2

    Întinde foietajul și acoperă-l cu oul bătut.

  • Pasul 3

    Presară generos cu Grana Padano și cu ierburile sau condimentele pe care le-ai ales, de exemplu: semințe de susan sau mac, curry, chimen, oregano, rozmarin etc.

  • Pasul 4

    Taie foietajul în benzi și răsucește fiecare bandă de câteva ori. Dacă simți nevoia, poți presăra din nou câteva ierburi, condimente sau sare și piper, pentru o aromă mai accentuată.

  • Pasul 5

    Ține sărățelele în cuptor timp de aproximativ 10 minute la temperatura de 200/210 °C, sau până sunt perfect aurii, crocante și apetisante.

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x