Un aperitiv de complexitate medie, ideal pentru 4 portii.
Spalati ciupercile si taiati-le in felii subtiri.
Topiti untul intr-o tigaie adaugand ulei de masline (pentru a nu se arde), apoi caliti ciupercile pana capata o nuanta maronie.
Adaugati doua linguri de smantana si amestecati pentru 1-2 minute. Luati tigaia de pe aragaz si lasati-o deoparte.
Preincalziti cuptorul si puneti ciupercile pe feliile de paine. Taiati branza Brie in felii de aproximativ 3mm si adaugati-le peste feliile de paine si ciuperci. Adaugati sare si piper si puneti-le la cuptor pentru 3-4 minute.
Serviti-le calde, alaturi de o salata de verdeturi.
Fermierii nostri se asigura ca in fiecare zi sa ofere lapte de inalta calitate pe care il folosim in prepararea produselor noastre. Cel mai bun lapte este dat de cele mai sanatoase si fericite vacute.
Mai mult