Loading...

Tiramisu cu Limoncello

( 0 din 5 )
Loading...
  • TIRAMISU_LIMONCELLO
  • 1
  • 6Portii
  • 30 mTimp preparare
  • 3 mTimp gatire
  • 35 mTimp total
Printeaza Reteta

Un desert reinterpretat care are ca ingredient principal lichiorul italian Limoncello.

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Spalati si dati prin razatoare coaja de lamaie.

  • Pasul 2

    Pentru sirop: intr-o oala mai mica adaugati 50 g zahar, coaja de lamaie rasa si apa. Lasati sa fiarba timp de 3 minute apoi luati oala de pe foc.

  • Pasul 3

    Bateti ouale impreuna cu zaharul ramas pana cand compozitia devine pufoasa, apoi adaugati mascarpone si limoncello.

  • Pasul 4

    Taiati lamaile rondele.

  • Pasul 5

    Luati 6 pahare de 200 sau 250 ml pentru montarea preparatului. La baza puneti piscoturi inmuiate in siropul obtinut, dupa care acoperiti cu crema de mascarpone si oua. Repetati pana cand umpleti paharul, ultimul strat fiind cel cu crema de mascarpone.

  • Pasul 6

    Pentru ornat mai presarati putina coaja de lamaie rasa si doua bucati de lamaie confiata, dupa care lasati paharele la rece timp de 2 ore inainte de a le servi.

Din anul 2000, cand a fost infiintata, Casa Azzurra s-a impus pe piata franceza si in prezent isi continua dezvoltarea pe aceasta piata, datorita puternicei sale identitati italiene, a experientei si a reputatiei.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x