Andra Ilias: Cum sa faci branza de capra pane
Andra Ilias: Cum sa faci branza de capra pane
Andra Ilias ne invata cum sa facem branza de capra pane si daca tot vine primavara, ne propune si o salata simpla care sa fie in ton cu anotimpul care bate la usa.
“E ultima zi de iarna, iar eu vreau sa celebrez venirea primaverii cu o salata usoara si gustoasa, cu diverse texturi. Dar toate acestea, pentru a complimenta cum se cuvine branza de capra Merci Chef pe care am facut-o pane.
Dar sa o luam cu inceputul. Avem una bucata branza de capra, cremoasa, cu un gust moderat si o textura usor de folosit (adica suficient de moale incat sa o poti intinde pe o felie de paine, dar si suficient de tare ca sa o poti face pane – va spun toate acestea pentru ca am facut mai multe teste si cu greu m-am decis ce reteta sa va arat). Daca tot am facut diverse incercari, am zis sa ma opresc la cea mai fancy, care, in ciuda aspectului final, este foarte usor de preparat. Desi o gasiti poate prin restaurante de fite, o sa vedeti in video-ul de mai jos cat de usor de facut este. ”
Pe blogul ei gasiti si cateva trucuri in ceea ce priveste branza de capra pane.
Reteta completa precum si metoda de preparare le regasiti in filmuletul de mai jos.
Pofta buna!
Sursa: andrailias.ro