Branza sau ciocolata?
Branza sau ciocolata? Alegerea pe care nu mai trebuie s-o faci vreodata.
Combinatia savuroasa care satisface toate poftele dintr-o imbucatura.
Pofticiosii inteleg prea bine dilema de a alege intre ceva bun dulce si ceva bun sarat. Mai ales daca te mustra constiinta sau… cantarul, esti mereu in dilema cu ce te poti rasfata.
Daca alegi paste cu un sos generos de branzeturi fine, nu-ti mai permiti un tort de ciocolata la desert. Daca ai mancat un sandvis delicios, renunti la un patratel, doua, trei din ciocolata preferata. Si tot asa.
De azi, ai la dispozitie solutia prin care sa nu renunti la nimic din ceea ce-ti place, cata vreme gusti cu masura. Esti gata? Iata solutia pentru un zambet multumit si calorii numarate: o gustare care combina branza Brie cu ciocolata!Branza Brie este o branza cremoasa delicioasa, denumita astfel dupa regiunea de unde provine.
Branza Brie are un invelis alb-cenusiu, iar interior este alb-galbui, cremos si cu un gust bland, unic.Are o textura consistenta si este folosita in preparate din intreaga lume sau in gustari simple.
Este binecunoscuta asocierea acestei branze cu fructe, dar noi iti propunem ceva mai sofisticat: ciocolata cu fructe! Poate fi ciocolata cu fructe de padure, zmeura, goji, portocale – orice fruct aromat si cu parfum irezistibil.Asa ai tot ce e mai bun din lume – onctuozitatea unei branze delicate, intensitatea de ciocolata bogata si astringenta parfumata din fructe.
Daca nu iti plac ciocolatele cu arome de fructe, foloseste ciocolata neagra simpla si alatura capsune proaspete sau ce fructe parfumate iti sunt pe plac. Poti topi ciocolata, pentru o consistenta asemanatoare cu a branzei Brie si poti servi in vase elegante felii de capsune pe care pui un strop de Brie si torni ciocolata fondanta.
Mmmm… Irezistibil, nu?