Loading...

Paysan Breton

Fermierii nostri se asigura ca in fiecare zi sa ofere lapte de inalta calitate pe care il folosim in prepararea produselor noastre. Cel mai bun lapte este dat de cele mai sanatoase si fericite vacute.

Fermierii nostri se asigura ca in fiecare zi sa ofere lapte de inalta calitate pe care il folosim in prepararea produselor noastre. Cel mai bun lapte este dat de cele mai sanatoase si fericite vacute, ingrijite de fermerii nostri care le asigura cele mai bune conditii de viata pornind de la iarba proaspata cu care sunt hranite.

Laptele este testat in fiecare zi de catre cei care il transporta pentru a se asigura de calitatea acestuia.

Fiecare produs are propriul proces de productie.

 

Brie 180g

Aceasta brie este facuta din lapte provenit din Loire Atlantique care este maturata in Ancenis (oras aflat in vestul Frantei ). Are o aroma distincta, de fructe, care are un adevarat succes in randul gurmanzilor dar in special in randul iubitorilor de branza. O poti servi fie pe un platou de branzeturi fie alaturi de o felie de paine.

  • Brie

    Brie 180g

Emmental

Branza Emmental poate fi gasite sub doua forme:

  • Emmental 220gCu un gust bogat, usor fructat, cu o culoare usor galbuie dar si cu gaurile reprezentative, branza Emmental incanta papilele gustative ale iubitorilor de branzeturi. Ambalajul resigilabil permite astfel consumarea acestui produs pe o perioada indelungata, datorita posibilitatii de resigilare. Taiata cubulete, decoreaza intr-un mod cat mai placut salatele dar si aperitivile.
  • Emmental ras 70g
    Aceasta varianta a branzei Emmental este la indemana oricarui iubitor de branzeturi, pe care o poti presara peste salata ta preferata sau paste, bucurandu-te astfel de gustul bogat si usor fructat. Si aceasta branza rasa beneficiaza de un ambalaj resigilabil.
  • Emmental

    Emmental 220g

  • Emmental ras

    Emmental ras 70g

 

Madame Loik 150g

Crema de branza Madame Loik are un gust proaspat, usor sarat care poate fi folosita in sute de moduri: la prepararea unui sandwich, a unei tarte sau a unui tort etc. Tot ce trebuie sa faci este sa dai frau liber imaginatiei si sa combini aceasta crema de branza cu diverse alimente.

  • Madame Loik

    Madame Loik 150g

Maasdam felii 160G

Branza Maasdam este o branza semi-tare, originara din Olanda si este denumita dupa orasul Maasdam. Aceasta branza are o textura neteda si o culoare galben-deschis.

Branza Maasdam are o aroma dulce si usoara, fiind foarte populara in sandwich-uri, salate sau in retete de quiche-uri si tarte. De asemenea, aceasta branza poate fi folosita si ca topping pentru pizza sau poate fi adaugata in paste.

Branza Maasdam este realizata din lapte de vaca, care este coagulat cu ajutorul unei enzime numite cheag. Dupa coagulare, cașul este taiat si lasat sa se scurga si sa se preseze, dupa care este maturat timp de cateva luni.

 


Retete

Prajitura cu morcovi

O reteta traditionala de prajitura cu morcovi in culori de toamna.

(5 / 5)

Frigarui cu capsuni si fistic

Un aperitiv fresh, potrivit pentru o seara eleganta de cocktail.

(0 / 5)

Tiramisu alb

Tiramisu – un preparat delicios autentic italian, cu branza Madame Loik

(4 / 5)

Fursecuri cu brie

Aperitivul ideal. Fraged, crocant si potrivit in orice moment al zilei

(0 / 5)

Pere umplute cu branza si nuci

Pentru indragostitii de bucatarie, o combinatie sofisticata, dar usor de preparat.

(0 / 5)

Flan cu brie, sparanghel si mazare

O cina verde, usoara, ca tot a venit primavara!

(0 / 5)
- Lista de cumparaturi
x