Loading...

Biscuiti de Paste cu crema de mascarpone

( 0 din 5 )
Loading...
  • biscuiti
  • Mascarpone_250g
  • 4Portii
  • 40 mTimp preparare
  • 30 mTimp gatire
  • 1:10 hTimp total
Printeaza Reteta

Un desert traditional din Italia care se serveste de Paste!

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Aluatul: intr-un bol se amesteca faina cu untul (taiat bucati), zaharul, oul si coaja rasa de la o jumatate de lamaie, pana se obtine un aluat. Daca e nevoie, adaugati si putina apa rece.

  • Pasul 2

    Aluatul obtinut se strange intr-o bila mai mare, se infasoara in folie alimentara si se lasa la frigider timp de 30 de minute.

  • Pasul 3

    Dupa cele 30 de minute, scoateti aluatul din frigider. Cu ajutorul unui facalet, intindeti aluatul pana obtineti o grosime de 3 mm.

  • Pasul 4

    Cu ajutorul unei forme de metal, decupati aluatul. Puteti folosi mai multe forme.

  • Pasul 5

    Pregatiti o tava cu hartie de copt. In aceasta tava puneti formele obtinute. Bagati biscuitii la cuptor la 180°, timp de 13 minute.

  • Pasul 6

    Glazura: intr-un bol mai mic adaugati zaharul pudra, albusul, sucul de lamaie pe care le amestecati cu ajutorul unui mixer pana obtineti o spuma.

  • Pasul 7

    Impartiti glazura in cati coloranti alimentari aveti. Incorporati colorantii alimentari in glazura obtinuta.

  • Pasul 8

    Acoperiti glazura cu o folie alimentara, sa nu se usuce.

  • Psul 9

    Decorarea biscuitilor: Puneti glazura intr-un sac de patiserie cu duza mica si rotunda si trasati conturul biscuitilor.

  • Pasul 10

    Crema de mascarpone: intr-un bol se bate galbenusul impreuna cu 15 g de zahar pana se obtine o spuma.

  • Pasul 11

    Zaharul pudra ramas se amesteca cu mascarpone, pana se obtine o spuma.

  • Pasul 13

    Amestecati cele doua compozitii obtinute impreuna cu miezul de la un baton de vanilie.

  • Pasul 14

    Peste acest amestec adaugati si smantana pana obtineti o crema omogena. Crema de mascarpone se imparte in mai multe boluri mici si se serveste impreuna cu biscuitii obtinuti.

  • Pasul 15

    Pofta buna!

Unul dintre cei mai importanti producatori de produse lactate din Italia. Ofera o gama foarte larga de produse naturale, proaspete si sanatoase, venind in intampinarea celor mai variate gusturi ale consumatorilor.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x