Un sandvis delicios cu mozzarella si coppa de corse pe care il poti servi ca aperitiv!
Taiati mozzarella felii cat pentru 6 portii.
Peste o felie de paine puneti o felie de coppa de corse si o felie sau 2 de mozzarella, pe care apoi le acoperiti cu inca o felie de paine.
Intr-un bol, bateti ouale impreuna cu laptele si sarea. Intr-un alt bol sau o farfurie, puneti faina.
Treceti sandvisul prin faina, apoi prin oul batut.
Sandvisurile obtinute le frigeti intr-o tigaie cu ulei incins (preferabil la 180°) pana se inchid putin la culoare. Dupa ce s-au rumenit, scoateti-le si lasati-le sa se odihneasca pe un prosop de hartie. Se servesc calde.
Pofta buna!
Din anul 2000, cand a fost infiintata, Casa Azzurra s-a impus pe piata franceza si in prezent isi continua dezvoltarea pe aceasta piata, datorita puternicei sale identitati italiene, a experientei si a reputatiei.
Mai mult