Loading...

Chicineta: Tarta cu rosii si branza de capra

Chicineta vine cu o reteta de sezon care iti lasa gura apa numai cand citesti ingredientele. Branza de capra de la Merci Chef si rosii, o combinatie cu care clar nu ai cum sa dai gres. 

“De cand s-au facut cu succes 30 de grade afara, dieta mea consta in cantitati impresionante de rosii si branza de capra, cu ulei de masline si paine proaspata. O dată cu această căldură, care mă bucură sincer (urăsc frigul și garderoba mea de iarnă constă în fix trei pulovere, pe când rochii de vară am o tonă), am găsit ÎN SFÂRȘIT roșii cu gust în piețe!”

Ingrediente

2 capatini de usturoi, lasate intregi
3 linguri ulei de masline
400g aluat de foietaj, decongelat
1 lingurita de mustar
400g de rosii cherry, taiate in jumatati
1 ou, batut
1 rulou branza de capra Merci Chef (Mini Buche) de 110g
frunze de patrunjel, pentru decor

1 Incinge cuptorul la 190 de grade. Taie varfurile capatanilor de usturoi si asaza capatanile pe o folie de aluminiu. Stropeste-le cu ulei de masline, presara-le cu sare si piper, apoi impacheteaza-le in folie. Da-le la cuptor aproximativ 40 de minute, pana se inmoaie, apoi lasa-le sa se raceasca.

2 Intinde aluatul decongelat si taie-l in sferturi (patrate). Intinde putin cu sucitorul fiecare patrat si taie din fiecare un cerc cu diametrul de aproximativ 14-15cm. (Masoara-le cu o farfurie mica.)

….

Reteta completa o regasiti aici.

Pofta buna!

Sursa: chicineta.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

- Lista de cumparaturi
x