Combinati friptura si branza Camembert si veti obtine unul dintre cele mai bune lucruri pe care l-a gandit cineva in materie de gust!
Rulati fileurile de vita prin piperul negru, scuturati-l putin, daca este prea mult piper.
Taiati branza camemebert felii si puneti-o deoparte.
Intr-o tigaie incinsa cu uleiul de masline puneti fileurile de vita bucata cu bucata, pe care le prajiti putin pe ambele parti. Dupa ce s-au gatit, flambati fileurile cu coniac. Scoateti fileurile si puneti peste ele cate o felie de camemebert dupa care le gatiti la cuptorul preincalzit la 150°C pentru 5 minute.
In timp ce carnea se gateste, puneti supa de vita intr-o tigaie pe care o lasati sa fiarba pana se reduce putin. Adaugati smantana si amestecati incontinuu pana se ingroasa continutul. Daca vedeti ca nu se ingroasa, adaugati si putina faina. (1-2 linguri)
Scoateti fileurile din cuptor si aranjati-le pe o farfurie. Piperati preparatul si puneti sosul obtinut mai devreme.
Serviti cu cartofi prajiti sau salata.
Pofta buna!