Loading...

Farinata cu dovlecei si ricotta

( 0 din 5 )
Loading...
  • ricetta_farinata_con_zucchini_e_ricotta
  • Ricotta 250g
  • 8Portii
  • 3::0 hTimp preparare
  • 60 mTimp gatire
  • 4::0 hTimp total
Printeaza Reteta

Un preparat plin de savoare, usor de gatit.

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Intr-un castron, amestecati apa si faina de naut cu un tel, pentru a nu face cocoloase.

  • Pasul 2

    Lasati amestecul sa stea in frigider timp de cel puțin 3 ore. Scoateti amestecul din frigider, iar daca exista o spuma pe suprafața acestuia, indepartati-o, adaugati un varf de sare si amestecati.

  • Pasul 3

    Ungeti din abundenta cu ulei de masline o tava de cuptor. Turnati amestecul, astfel incat sa aiba jumatate de centimetru inaltime si amestecati pana cand uleiul este absorbit.

  • Pasul 4

    Taiati un dovlecel in rondele, pe care le asezati in tava. Stropiti cu ulei si piper negru macinat.

  • Pasul 5

    Setați cuptorul la temperatura maximă și când este fierbinte, introduceti tava in partea cea mai de jos timp de 10 minute, apoi mutati-o la mijloc si lasati la cuptor pana cand preparatul devine auriu la culoare.

  • Pasul 6

    Scoateti preparatul de la cuptor si adaugati ricotta.

  • Pasul 7

    Pofta buna!

Unul dintre cei mai importanti producatori de produse lactate din Italia. Ofera o gama foarte larga de produse naturale, proaspete si sanatoase, venind in intampinarea celor mai variate gusturi ale consumatorilor.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x