Un preparat plin de savoare, usor de gatit.
Intr-un castron, amestecati apa si faina de naut cu un tel, pentru a nu face cocoloase.
Lasati amestecul sa stea in frigider timp de cel puțin 3 ore. Scoateti amestecul din frigider, iar daca exista o spuma pe suprafața acestuia, indepartati-o, adaugati un varf de sare si amestecati.
Ungeti din abundenta cu ulei de masline o tava de cuptor. Turnati amestecul, astfel incat sa aiba jumatate de centimetru inaltime si amestecati pana cand uleiul este absorbit.
Taiati un dovlecel in rondele, pe care le asezati in tava. Stropiti cu ulei si piper negru macinat.
Setați cuptorul la temperatura maximă și când este fierbinte, introduceti tava in partea cea mai de jos timp de 10 minute, apoi mutati-o la mijloc si lasati la cuptor pana cand preparatul devine auriu la culoare.
Scoateti preparatul de la cuptor si adaugati ricotta.
Pofta buna!