Loading...

Usor

Polenta cremoasă, sos de Parmigiano Reggiano și creveți cu sos Aglio, Oglio e Peperoncino (AOP) by Chef Bogdan Alexandrescu

Efectul wow al acestei rețete făcute de Chef Dexter? Fuziunea dintre mâncarea de suflet a românilor și clasicul italian, evidențiind atât…

(4.1 / 5)

Mini-frigărui cu brânză de capră pane și legume

Frigăruile cu care ești obișnuit sunt perfecte pentru un grătar în mijlocul verii, dar mini-frigăruile propuse de noi se fac simplu…

(4.1 / 5)

Spaghetti cu piper și brânză

Pastele sunt dovada clară că mâncarea bună și sofisticată poate fi făcută din ingrediente puține. Dar care este secretul gustului minunat?…

(4.1 / 5)

Home-made Ravioli cu dovlecei și sos de unt și salvie by Chef Bogdan Alexandrescu

Home-made Ravioli cu dovlecei și sos de unt și salvie by Chef Bogdan Alexandrescu. Pe lângă gustul memorabil, Parmigiano Reggiano are…

(4.1 / 5)

Supă cremă cu dovlecei și brânză de capră

Încălzește-ți zilele de toamnă cu o supă cremă de dovlecel și brânză de capră de la Soignon. Urmărește rețeta de mai…

(4.1 / 5)

Platou de aperitive

Platouașele clasice românești sunt des întâlnite pe mesele noastre. Ieși din acest tipar cu acest platou special cu ingrediente italienești. Urmărește…

(4.1 / 5)
- Lista de cumparaturi
x