Loading...

Dulciuri si branzeturi, un rasfat inegalabil

Dulciuri si branzeturi, un rasfat inegalabil

Maestrul Fromagier iti recomanda un rasfat delicios, perfect pentru anotimpul cald si nu numai: combinatii de deserturi usoare sau mai consitente cu branzeturi fine.
Te poti  delecta cu combinatii delicioase surprinzatoare, fie ca o gustare in sine, fie la finalul unei mese.
Noi iti dam cateva idei de combinatii delicioase, cu care sa-ti surprinzi oaspetii sau cu care sa te rasfeti pe tine, din cand in cand.

Parmigiano Reggiano Zanetti si inghetata de vanilie.  Pur si simplu, faramiteaza o bucata de parmezan peste inghetata cu aroma atat de recognoscibila. Deodata, vei avea surpriza unui gust cum nu ai mai intalnit!

Taleggio Zanetti cu nuci si banane caramelizate este  o branza maturata care se imbina delicios cu o tarta cu nuci caramelizate,  un brownie cu nuci, briose cu nuci si banane sau un chec cu nuci si ciocolata.

Branza Roquefort de la Merci Chef are un dialog surprinzator cu un vin dulce, de desert, roze sau rosu, iar aceasta combinatie poate fi servita ca o gustare sau ca desertul unei mese de cateva feluri.

Caramel topit peste Gorgonzola Piccante  Igor cu felii de mar parfumat alaturi reprezinta o alta imbinare irezistibila de texturi si gusturi antagonice aparent.

Incheiem apoteotic cu perechea Pecorino Romano  Zanetti alaturi de senzuala inghetata Dulce de Leche este apoteoza racoroasa delicioasa a unei mese servite in gradina sau pe  malul marii. O combinatie mediteraneana irezistibila, pe care iti vei dori s-o incerci cat mai curand.

Citeste si: BRANZA SAU CIOCOLATA?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

- Lista de cumparaturi
x