Loading...

Edith’s Kitchen: Cheesecake cu visine

Cheesecake is always a good idea! 🙂 Nu-i asa? Mai ales daca este un cheesecake la rece, cu fructe acrisoare.

Astazi, reteteta de cheesecake cu visine, absolut minunat! Nu stiu voi, insa eu iubesc visinele in prajituri si in..

smoothie.

Ne trebuie:

Pentru baza:

140 g biscuiti

75 g unt

Pentru compozitia de branza:

250 g mascarpone Granarolo

400 g crema de branza

5 linguri zahar pudra

vanilie

un praf de sare

8 g gelatina (4 foi)

Pentru jeleul de visine:

400 g visine congelate

5-6 linguri de zahar

6 g gelatina (3 foi)

– cantitati pentru un cheesecake cu diametrul de 18 cm –

Articolul complet il regasiti aici.

Sursa: edithskitchen.ro

 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

- Lista de cumparaturi
x