Loading...

Marian Craciun: Tiramisu cu Mascarpone Granarolo

Marian Craciun ne prezinta in articolul sau reteta clasica pentru tiramisu. Pentru aceasta reteta a folosit mascarpone de la Granarolo. Mai jos regasiti o mica parte din articolul lui in care ne povesteste cum a preparat reteta. 🙂 

Rețeta e clasică, nimic ieșit din comun, dar mie îmi place ca aroma de cafea care se impregnează în pișcoturi să fie foarte puternică. Și să nu uităm că o importanță mare o are și brânza mascarpone aleasă.

Eu am mers mereu pe mâna italienilor de la Granarolo, care au pe piață un produs realizat din smântână coagulată obținut din lapte de vacă, de calitate superioară, ingredientul ideal pentru un desert ca Tiramisu. Din acest motiv, Granarolo, care are un conținut de grăsime în substanță uscată: min. 83%, este singurul mascarpone aprobat de către AMPI – Academia Italiană a Maeștrilor Cofetari.

 

….

Reteta completa o regasiti aici.

Pofta buna!

Sursa: thetrends.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

- Lista de cumparaturi
x