In cautarea unei noi idei care sa va faca ziua mai frumoasa? Paysan Breton va propune o reteta plina de vitamine, arome si culoare, cu legume proaspete, orez si un ingredient-vedeta: Emmental.
Fierbeti orezul basmatic in apa cu sare timp de 15-18 minute in functie de instructiunuile de pe ambalaj.
Dupa ce a fiert, scurgeti orezul din apa sarata si lasati sa ajunga la temperatura camerei.
Zdrobiti caju-ul si adaugati-l peste orez.
Taiati foile de varza in fasii subtiri.
Taiati cuburi branza Emmental apoi rulati cuburile in semintele de mac.
Taiati avocado in cuburi.
Intr-un bol adaugati orezul, avocado, branza Emmental, salata verde, varza rosie si hummusul.
Separat amestecati uleiul de floarea soarelui, sucul de lamaie, sarea si piperul.
Adaugati acest amestec peste ingredientele din bol si serviti.
Pofta buna!