Loading...

Bolul lui Buddha cu Emmental

( 0 din 5 )
Loading...
  • bolul_lui_buddha_2
  • Emental_bucata_220g
  • 4Portii
  • 15 mTimp preparare
  • 15 mTimp gatire
  • 30 mTimp total
Printeaza Reteta

In cautarea unei noi idei care sa va faca ziua mai frumoasa? Paysan Breton va propune o reteta plina de vitamine, arome si culoare, cu legume proaspete, orez si un ingredient-vedeta: Emmental.

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Fierbeti orezul basmatic in apa cu sare timp de 15-18 minute in functie de instructiunuile de pe ambalaj.

  • Pasul 2

    Dupa ce a fiert, scurgeti orezul din apa sarata si lasati sa ajunga la temperatura camerei.

  • Pasul 3

    Zdrobiti caju-ul si adaugati-l peste orez.

  • Pasul 4

    Taiati foile de varza in fasii subtiri.

  • Pasul 5

    Taiati cuburi branza Emmental apoi rulati cuburile in semintele de mac.

  • Pasul 6

    Taiati avocado in cuburi.

  • Pasul 7

    Intr-un bol adaugati orezul, avocado, branza Emmental, salata verde, varza rosie si hummusul.

  • Pasul 8

    Separat amestecati uleiul de floarea soarelui, sucul de lamaie, sarea si piperul.

  • Pasul 9

    Adaugati acest amestec peste ingredientele din bol si serviti.

  • Pasul 10

    Pofta buna!

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x