Daca vrei un mic dejun mai special, aceste bruschete cu mascarpone sunt solutia perfecta.
Adaugati ouale in apa fiarta si fierbeti-le timp de 7 – 8 minute. Apoi curatati-le de coaja.
Tocati marunt bucatile de ansoa, impreuna cu mararul si maghiranul.
Intr-un bol amestecati mascarpone impreuna cu piper, ansoa, marar, maghiran, sare dupa gust si lapte, pana cand compozitia devine omogena.
Luati cele 4 felii de paine si prajiti-le intr-un prajitor de paine sau coaceti-le in cuptor timp de 5 minute.
Pisati un galbenus de ou pe care l-ati trecut printr-o sita, astfel incat sa fie foarte fin. Adaugati compozitia obtinuta in crema de mascarpone, impreuna cu celelalte ingrediente.
Ungeti cele 4 felii de paine prajita cu compozitia obtinuta. Feliati cele doua oua ramase si puneti-le peste compozitia de mascarpone.
Presarati putin marar si maghiran peste felii. Pofta Buna!
Din anul 2000, cand a fost infiintata, Casa Azzurra s-a impus pe piata franceza si in prezent isi continua dezvoltarea pe aceasta piata, datorita puternicei sale identitati italiene, a experientei si a reputatiei.
Mai mult