Cannoli sicilieni, piesa de rezistenta a patiseriei italiene.
Pentru a face aluatul, se amesteca toate ingredientele impreuna. Lasati aluatul sa se odihneasca timp de 4 ore, acoperit pentru a preveni uscarea acestuia. Apoi rulati foarte subțire folosind un sucitor si decupati cercuri cu diametrul de 12 cm
Rulati fiecare cerc în jurul unei forme de copt cannoli de 12 cm. Folositi putina apa pentru a sigila marginile
Puneti rulourile de cannoli la prajit in uleiul incins si apoi uscati-le pe o hartie de copt
Asteptati cateva minute dupa care folositi un cleste pentru a scoate cannoli din formele de copt
Pentru umplutura de cannoli, amestecati riccota cu zaharul pudra si zaharul vanilat
Adaugati fructele confiate, apoi puneți umplutura in frigider pana cand sunteti pregatiti sa serviti desertul
Puneți amestecul de ricotta într-un pos pentru ornat și umpleti canoli, apoi puneți-le pe un platou
Pentru a decora, adaugati fructele confiate si apoi un praf de zahar pudra
Din anul 2000, cand a fost infiintata, Casa Azzurra s-a impus pe piata franceza si in prezent isi continua dezvoltarea pe aceasta piata, datorita puternicei sale identitati italiene, a experientei si a reputatiei.
Mai mult