Venim cu o propunere de prânz extra gustos și copios, cu Unt Sărat de la Paysan Breton. Ne bazăm pe cartofi, 4 bucăți sănătoase de cotlet de porc și puțină îndemânare.
Untul Sărat de la Paysan Breton folosește lapte de înaltă calitate din vestul Franței, într-o rețetă inspirată de experiența tradițională transmisă de la o generație la alta. Cu faimosul său ambalaj și aspectul său atrăgător, untul Paysan Breton este extrem de popular printre iubitorii de unt de înaltă calitate.
Îndepărtează Untul Sărat de Paysan Breton din frigider cu o oră înainte de a te apuca de această rețetă.
Amestecă într-un bol 50g de Unt Sărat de la Paysan Breton cu frunzele de rucola tăiate mărunt. Bagă mixul la frigider.
Curăță, spală și fierbe cartofii în apă sărată. După ce s-au înmuiat, scurge-i bine. Zdrobește cartofii și combină-i cu mixul de unt și rucola. Amestecă totul și păstrează la cald.
Gătește cotletul de porc 7-8 minute într-o tigaie cu un pic de Unt Sărat de la Paysan Breton. Îndepărtează excesul de grăsime și adaugă în tigaie sosul de soia și mierea. Continuă să gătești cotletele de porc până când sunt bine caramelizate.
Servește carnea cu piure cu rucola. Adaugă un cub mic de Unt Sărat peste piure, pentru extra savoare.
Bucură-te alături de cei dragi de acest fel de mâncare incredibil de gustos. Îi vei impresiona!