Printeaza Reteta
Incheie masa de Craciun cu un desert pe masura!
Metoda de preparare
-
Pasul 1
Amestecati galbenusuile de ou impreuna cu zaharul pana devin spumoase.
-
Pasul 2
Adaugati semintele extrase din batounl de vanilie si se amesteca.
-
Pasul 3
Adaugati si mascarpone in compozitie si amestecati in continuare.
-
Pasul 4
Bateti albusurile de ou pana se intaresc.
-
Pasul 5
Incorporati albusul de ou in crema de galbenus. Amescetacti pana se omogenizeaza.
-
Pasul 6
Intr-o tava rotunda cu fund detasabil asezati piscoturile incepand cu baza, pe care sa o acoperiti cu un strat de piscouri urmat de peretii tavii.
-
Pasul 7
Turnati usor crema de mascarpone cu oua in forma creata de piscoturile de sampanie si lasati preparatul la frigoder timp de 4 ore.
-
Pasul 8
Dupa ce scoateti desertul de la frigider, indepartati tava rotunda cu fund detasabil si presarati ciocolata neagra deasupra.
-
Psul 9
Pentru decor puteti sa legati piscoturile cu o panglica.