De data asta iti propunem un desert cu o nota exotica data de fructul pasiunii si mango!
Curatati mango, apoi taiati-l in bucati mici. Puneti bucatile obtinute intr-o cratita.
Adaugati pulpa obtinuta de la cele 6 bucati de fructul pasiunii, apa si zaharul. Fierbeti la foc mediu, amestecand continuu, timp de 20 de minute.
Amestecati toata compozitia pana cand se omogenizeaza si se ingroasa putin. Mai adaugati putina apa, daca este cazul. Turnati compozitia obtinuta intr-un bol de sticla si lasati-o deoparte. Dupa ce s-a racit suficient, puneti bolul in frigider.
Zdrobiti biscuitii, folosind o punga de plastic rezistenta si un facalet.
Topiti untul, apoi adaugati biscuitii zdrobiti. Amestecati compozitia cu mainile.
Folositi o tava rotunda cu diametrul de 30 cm, pe care puneti o foaie de copt. Asezati biscuitii in tava, apoi apasati ferm pana obtineti o baza.
Inmuiati foile de gelatina in apa rece.
Amestecati branza Madame Loik cu ricotta si smantana dulce.
Adaugati 150 g de zahar pudra, coaja rasa si zeama de la cele doua limete. Amestecati.
Scoateti foile de gelatina din apa rece si dizolvati-le in 2 linguri de apa, la microunde.
Adaugati o lingura din compozitia pentru cheesecake in gelatina, amestecati, apoi turnati-o in restul de compozitie de cheesecake. Amestecati totul.
Turnati crema obtinuta peste baza de biscuiti. Nivelati compozitia si lasati cheesecake-ul la frigider timp de 12 ore.
Scoateti usor cheescake-ul din tava.
Inmuiati foaia de gelatina ramasa in apa rece. Topiti gelatina la microunde, intr-o lingura de apa. Adaugati o lingura de sos de mango si fructul pasiunii, apoi turnati totul in sosul ramas si amestecati.
Lasati sa se raceasca putin, apoi turnati sosulpeste cheesecake. Puneti prajitura obtinuta la frigider 1 ora.
Pofta buna!
Fermierii nostri se asigura ca in fiecare zi sa ofere lapte de inalta calitate pe care il folosim in prepararea produselor noastre. Cel mai bun lapte este dat de cele mai sanatoase si fericite vacute.
Mai mult