Cu toții trecem din când în când prin întrebările despre meniul zilnic: ce pot să mai gătesc eu astăzi? Fromageria vine cu o soluție de încercat imediat! Îți prezentăm rețeta noastră mai… altfel, care îți va surprinde gusturile.
Cheesecake-ul nostru sărat se face din gorgonzola, biscuiți și nuci. Mai simplu și mai interesant de atât, nu se poate. Gorgonzola de la Granarolo are o consistență moale – cremoasă și o culoare albă sau de fildeș și te întâmpină cu o aromă de alune. Poate avea un gust ușor ascuțit, în funcție de timpul de maturare.
Topește untul într-o tigaie. Zdrobește biscuiții într-un bol și adaugă untul topit.
Pune acest amestec în forme individuale cilindrice, tapotând cu o linguriță pentru a forma o bază. Adaugă bucățile de gorgonzola și, în final, acoperă cu nucile sfărâmate.
Lasă totul la frigider pentru 2 ore și apoi bucură-te de specialitatea zilei!