Acesta este desertul perfect pentru a-ti impresiona prietenii. Rapid, gustos si usor de preparat!
Pentru clatite, bateti ouale cu zahar, apoi adaugati faina si laptele. Lasati amestescul sa stea 30 de minute.
Incalziti bine o tigaie care nu lipeste si adaugati putin unt
Dupa ce amestescul s-a odihnit, turnati cate 1 polonic din acesta in tigaia bine incinsa.
Gatiti 2 minute pe o parte, dupa care intoarceti clatita si pe cealalata parte.
Repetati operatiunea pana ati terminat tot aluatul si acoperiti stiva de clatite cu o folie de plastic.
Pentru crema de mascarpone, amestecati galbenusul de ou cu zaharul, apoi adaugati lichiorul.
Bateti samantana cu mascarpone si adaugati in amestecul de galbenus de ou, zahar si lichior.
Adaugati zaharul pudra si amestecati
Intindeti crema de mascarpone pe clatite si adaugati bucati de ciocolata neagra.
Din anul 2000, cand a fost infiintata, Casa Azzurra s-a impus pe piata franceza si in prezent isi continua dezvoltarea pe aceasta piata, datorita puternicei sale identitati italiene, a experientei si a reputatiei.
Mai mult