O reteta perfecta pentru o cina delicioasa.
Taiati pieptul de pui lateral, in asa fel incat sa formati un buzunarel.
Dupa ce ati taiat-o, carnea se bate cu batatorul de carne si se condimenteaza cu sare aromatizata.
Puneti pe fiecare bucata de piept de pui o felie de jambon. Adaugati apoi feliile de pere taiate foarte subtiri si la sfarsit doua felii de Gorgonzola iute.
Rulati pieptul de pui cu tot continutul ajutandu-va de o folie alimentara si incercati sa dati o forma uniforma.
Pregatiti in trei boluri separat faina, oul batut si pesmetul cu caju sfaramat.
Se desface pieptul de pui rulat din folia alimentara, se mai condimenteaza putin pe exterior si se trece prin faina, apoi prin ou si ultima data prin pesmetul amestecat cu caju sfaramat.
Rulourile obtinute se prajescin ulei timp de 10 minute, dupa care se pun in cuptor pentru alte 10 minute la o temperatura de 150°.
Se pot servi cu o garnitura de ceapa cruda sau cateva caju, sau cu un amestec de legume cum ar fi: ceapa rosie, ardei, dovlecei si vinete. Acestea se taie cubulete si se coc la cuptor cu un pic de ulei de masline si condimente pentru 10 minute la o temperatura de 150° impreuna cu rulourile.
Prin utilizarea unei tehnologii avansate si al procesului de actualizare constanta a producerii, IGOR reprezinta unul dintre cele mai moderne si eficiente sisteme de productie a branzei Gorgonzola.
Mai mult