O cina verde, usoara, ca tot a venit primavara!
Pregatiti legumele: decojiti si spalati sparanghelul, taiati-l in bucati de 3 – 5 cm (pastrati 4 bucati pentru decorare). Spalati mazarea si fierbeti in apa cu sare, dupa gust. Dupa ce a fiert, puneti-o la racit intr-un bol cu gheata, pentru a-si pastra culoarea proaspata.
Preincalziti cuptorul la 150 grade.
Intr-un blender, puneti mazarea fiarta, sparanghelul si smantana pentru gatit, pe care le amestecati pana obtineti o crema.
Bateti ouale intr-un bol, apoi adaugati-le in blender peste celelalte ingrediente, impreuna cu laptele. Taiati in bucati 100 g de branza brie si adaugati-le in blender. Amestecati pana se incorporeaza toate ingredientele.
Ungeti cu unt boluri ceramice termorezistente. In aceste vase turnati compozitia obtinuta. Deasupra puneti bucatile de brie care au ramas. Puneti vasele intr-o tava mai inalta cu apa si puneti la cuptor timp de 30 de minute.
Cand scoateti bolurile, decorati cu bucatile de sparanghel ramase.
Pofta buna!
Fermierii nostri se asigura ca in fiecare zi sa ofere lapte de inalta calitate pe care il folosim in prepararea produselor noastre. Cel mai bun lapte este dat de cele mai sanatoase si fericite vacute.
Mai mult