Aperitivul ideal. Fraged, crocant si potrivit in orice moment al zilei
Intr-un mixer amestecati bine faina cu untul. Adaugati cele 2 oua si amestecati timp de 20 de secunde pana se formeaza un aluat. Lasati sa se raceasca aluatul timp de 1 ora.
Preincalziti cuptorul la 210 °C .
Taiati branza brie in felii subtiri.
Rulati aluatul pe o suprafata tapata cu faina cu ajutorul unui sucitor si taiati-l apoi in 2 bucati egale.
Pe prima parte puneti feliile de Brie pe care o acoperiti cu cea de-a doua parte de aluat intinsa.
Rulati iar acest aluat astfel incat branza brie sa se topeasca mai usor in cuptor.
Cu ajutorul unei forme rotunde cu diametrul intre 6 – 8 cm taiati aluatul obtinut. Formele obtinute le puneti intr-o tava de copt.
Presarati chimen, piper si ardei Espelette peste formele obtinute pe care apoi le dati la cuptor timp de 10 – 12 minute.
Pofta buna!
Fermierii nostri se asigura ca in fiecare zi sa ofere lapte de inalta calitate pe care il folosim in prepararea produselor noastre. Cel mai bun lapte este dat de cele mai sanatoase si fericite vacute.
Mai mult