Loading...

Fusili cu asparagus și somon

( 2 din 5 )
Loading...
  • 4Portii
  • 5 mTimp preparare
  • 10 mTimp gatire
  • 15 mTimp total
Printeaza Reteta

Curiozitățile culinare sunt ușor de satisfăcut cu ajutorul rețetelor noastre. Spaghetele cu somon și sparanghel pe care vi le-am pregătit sunt o masă ideală pentru meniul zilnic, dar și pentru o ocazie specială în timpul verii.

Ricotta Granarolo este versatilă și ușoară, ideală în bucătărie pentru prepararea de paste, umpluturi de plăcinte savuroase și pentru rețete dulci și gustoase. Aceast tip de brânză este recomandat ca o sursă naturală de calciu, un element indispensabil pentru întărirea și menținerea sănătății osoase în fiecare fază a vieții. În plus, nu conține conservanți.

Ingrediente

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Pentru prepararea sosului, fierbeți sparanghelul în apă sărată, strecurați-l și tăiați-l în bucăți mici. Amestecați ricotta de la Granarolo cu parmezan ras de la Zanetti. Tăiați somonul în fâșii.

  • Pasul 2

    Căliți ceapa franțuzească într-o tigaie, adăugați somonul și țineți pe foc câteva minute. Adăugați sparanghelul și în final amestecul de ricotta cu parmezan. Sosul pastelor este aproape gata.

  • Pasul 3

    Fierbeți pastele în apă sărată, adăugând peste sos câteva linguri din această apă.

  • Pasul 4

    Scurgeți pastele, adăugați dressingul și amestecați bine.

  • Pasul 5

    Savurați din plin această masă elegantă cu ingrediente de calitate!

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x