Nu toate tipurile de mozzarella sunt la fel. Granarolo face diferența. Mozzarella noastră se face cu lapte de înaltă calitate, 100% lapte italian, care provine din rasele selectate de Granarolo Filiera cu vaci hrănite natural. În plus, nu conține conservanți. Laptele folosit pentru a obține această mozzarella a fost supus unor numeroase verificări.
Mozzarella de la Granarolo este o sursă naturală de vitamina A, ideală pentru bunăstarea pielii, a vederii și a calciului, un element indispensabil pentru întărirea și menținerea sănătății oaselor și a dinților. Lasă selecția noastră de ingrediente speciale să îți răsfețe gusturile sofisticate.
Spală și tăie roșiile în două și aranjează-le cu partea plată în sus pe o foaie de copt. Presară cu zahăr, sare, piper, oregano și ulei. Pune în cuptor timp de 10 minute la 200 de grade.
Înmoaie stafidele în apă timp de câteva minute. Pune usturoiul într-o tigaie, apoi adaugă stafidele stoarse și mugurii de pin. Adaugă roșiile și amestecă ușor. Taie mozzarella în bucăți mici.
Fierbe fusilli în apă sărată, scurge-le când sunt gata și adăugă celelalte condimente. Servește imediat cu mărar și mozzarella.