Loading...

Langoși italienești cu ricotta și șuncă

( 3 din 5 )
Loading...
  • reteta_new2
  • 6Portii
  • 10 mTimp preparare
  • 8 mTimp gatire
  • 18 mTimp total
Printeaza Reteta

Temperaturile scăzute vin cu nevoia de mâncare bună, savurată în confortul casei, probabil alături de un om drag ție. Pentru astfel de momente, am pregătit o rețetă gustoasă și foarte simplu de făcut. Cantitatea ingredientelor este calculată pentru 6 porții, așa că poți chema prietenii în vizită sau poți mânca bunătățile și a doua zi.

Ricotta de la Casa Azzurra este o brânză ideală pentru mâncărurile sărate sau dulci, calde sau reci. Textura sa, ușor granulată, este un semn al calității. Are un conținut de grăsimi de doar 12%, ceea ce o face o opțiune sănătoasă. Folosește-ți creativitatea și schimbă umplutura acestei rețete. De exemplu: un amestec de roșii mărunțite fin și mozzarella. Poți face chiar și langoși italienești dulci, cu Nutella sau dulceață, pentru desert.

Aveți nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Încălzește cuptorul la 180 °C.

  • Pasul 2

    Toacă bine frunzele de busuioc. Taie șunca de Parma în fâșii subțiri.

  • Pasul 3

    Prăjește muguri de pin într-o tigaie la foc foarte mare timp de 5 minute, amestecând tot timpul.

  • Pasul 4

    Amestecă toate ingredientele: ricotta, busuiocul, șunca și mugurii de pin. Condimentează după gust – umplutura ta este gata!

  • Pasul 5

    Folosește o formă pentru a tăia cercuri cu diametrul de 12 cm din aluatul de pizza.

  • Pasul 6

    Umple fiecare cerc cu amestecul de ricotta.

  • Pasul 7

    Acoperă marginile rămase fără umplutură cu gălbenuș de ou. Împăturește aluatul ca pe niște papanași și închide marginile complet.

  • Pasul 8

    Unge fiecare gustare cu ulei de măsline, ține la cuptor timp de 8 minute la temperatura de 180°C.

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x