Zanetti iti propune o reteta inedita pentru “Lasagna cu taleggio”.
Trageti la tigaie chilli con carne timp de 2 minute, apoi turnati-o intr-o strecuratoare. Dupa ce se scurge bine, turnati compozitia inapoi in tigaie pe care o fierbeti cu vinul rosu.
Intre timp, pregatiti sosul bechamel. Topiti untul, dupa care adaugati faina alba pe care o gatiti timp de 3 – 4 minute. Dupa ce ati gatit putin faina in unt, adaugati treptat laptele amestecand tot timpul, pana cand se omogenizeaza compozitia.
Dupa ce s-a omogenizat compozitia, luati sosul Bechamel de pe foc si adaugati branza Taleggio si chilli con carne. Condimentati totul cu sare si piper dupa gust.
Intr-o tava, adaugati o foaie sau doua de lasagna (depinde de dimensiunea tavii), peste care puneti compozitia obtinuta mai devreme si presarati branza Grana Padano. Puneti inca o foaie de lasgna si urmati aceeasi procedura pana cand umpleti tava. Ultimul strat trebuie sa fie cel cu compozitia obtinuta mai sus, peste care presarati putina branza Grana Padano.
Dati lasagna la cuptor timp de 25 de minute.