Dacă prânzul de duminică este o tradiție în familia ta, iar lasagna este un preparat clasic, noi zicem că trebuie să încerci această rețetă cu Gorgonzola Dulce Bio de la Igor.
Gorgonzola are un aspect de marmură, o consistență moale și cremoasă, un miros plăcut, apetisant și un gust dulce, nu foarte pronunțat, dar de ajuns cât să transforme orice rețetă.
Gorgonzola Bio de la Igor este un produs nou pe piața românească. Caută-l și tu în magazine!
Pentru prepararea lasagnei cu Gorgonzola și cicoare roșie, începe să călești cicoarea spălată și tăiată pentru câteva minute într-o cratiță, cu puțin unt și un vârf de sare.
Adaugă sosul Béchamel, gorgonzola Dulce Bio de la Igor, amestecă până se înmoaie, iar apoi îndepărtează amestecul de foc.
Pregătește o tigaie și începe să așezi ingredientele. Alternează straturile de lasagna cu compoziția obținută, completând ultimul strat cu mult cașcaval ras.
Ține la cuptor timp de aproximativ 20 de minute la 180 ° C. Pentru cea mai bună experiență la degustat, lasă la răcit 10 minute.
Poftă bună!