Loading...

Omleta cu cartofi

( 3 din 5 )
Loading...
  • omleta
  • parmigiano-reggiano-1
  • 6Portii
  • 50 mTimp preparare
  • 25 mTimp gatire
  • 1:15 hTimp total
Printeaza Reteta

Un preparat de complexitate medie, ideal pentru pranz sau cina.

Aveti nevoie de:

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Bateti ouale impreuna cu parmezanul, nucsoara, patrunjelul tocat, sare si piper.

  • Pasul 2

    Treceti cartofii prin razatoare si scurgeti-i bine de apa, apoi adaugati-i in mix.

  • Pasul 3

    Incalziti uleiul intr-o tigaie, adaugati ingredientele si puneti-le pe foc 10-15 minute, acoperindu-le cu un capac.

  • Pasul 4

    Intoarceti apoi omleta si lasati-o pe foc inca 10 minute, de data aceasta fara capac.

  • Pasul 5

    Serviti-o calda.

Una dintre primele companii din Italia care a inceput sa exporte branzeturi dupa al doilea razboi mondial. Este orientat catre productia, maturarea si comercializarea branzeturilor traditionale italienesti cu denumire de origine protejata.

Mai mult

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x