Pentru indragostitii de bucatarie, o combinatie sofisticata, dar usor de preparat.
Spalati perele si taiati-le in doua bucati.
Topiti untul intr-o tigaie impreuna cu mierea, adaugati perele si apa cat sa le acoperiti. Gatiti perele la foc mediu, intoarceti-le pe ambele parti cat mai des, timp de 35 – 40 de minute. Timpul de gatire depinde de cat de mari sunt perele.
Dupa ce s-au gatit perele, scoateti samburii, formand o scobitura in mijlocul perii.
Umpleti scobitura cu branza Madame Loike si nucile zdrobite.
Puneti perele intr-o tigaie sau intr-un vas de yena pe care le bagati in cuptorul preincalzit la 180 de grade. Lasati-le la cuptor timp de 15 minute.
Se servesc imediat. Pofta buna!
Fermierii nostri se asigura ca in fiecare zi sa ofere lapte de inalta calitate pe care il folosim in prepararea produselor noastre. Cel mai bun lapte este dat de cele mai sanatoase si fericite vacute.
Mai mult