Loading...

Pizza cu mozzarella și ulei de măsline

( 0 din 5 )
Loading...
  • Pizza cu mozzarella si ulei de masline
  • 3D_686_MAXI MOZZARELLA 250G (2)
  • 2Portii
  • 45 mTimp preparare
  • 25 mTimp gatire
  • 1:10 hTimp total
Printeaza Reteta

Ingredients

  • Pentru aluat
  • Pentru topping
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • 1. Cerneți faina pe o suprafață de lucru, in mijloc se toarnă uleiul și drojdia dizolvată în 40 g apă călduță.

  • 2. Începeți să lucrați aluatul adăugând treptat aproximativ 50 g apă, până obțineți un aluat elastic și moale.

  • 3. Acoperiți-l cu folie alimentară și lăsați-l la dospit pentru aprox 30 min

  • 4. Întindeți aluatul in formă de pizza.

  • 5. Așezați-l în tava de copt acoperită cu hârtie de copt. Lăsați-l pentru încă 15 minute.

  • 6. Pe aluatul dospit se întinde piureul de roșii, sărat și aromatizat cu oregano.

  • 7. Se da la cuptor la 200° pentru 15 minute.

  • 8. Scoateți pizza din cuptor și întindeți rapid mozzarella tăiată felii și măslinele.

  • 9. Puneți pizza din nou în cuptor și lăsați la copt încă 10 minute. Înainte de servire se ornează cu câteva frunze de busuioc proaspăt.

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x