Intră în lumea prăjiturilor de top folosind în rețetele tale Mascarpone de la Granarolo. Acest Mascarpone este singurul recunoscut de Asociația Cofetarilor din Italia. Rețeta pe care ți-o propunem în rândurile care urmează este o încercare de a-ți aduce primăvara în bucătărie.
Mascarpone de la Granarolo nu conține conservanți, este produs 100% în Italia, doar cu materii prime atent selecționate. Fugi după ingrediente și apucă-te de o prăjitură absolut delicioasă!
Bate ouăle cu zahărul până când obții o compoziție ușoară și pufoasă.
Pune pachetul de mascarpone într-un castron și amestecă-l până se omogenizează. Adaugă compoziția de ouă și zahăr și amestecă totul împreună.
Mixează făina cu praful de copt, iar apoi combină cele două mixuri.
Decojește și taie perele, iar apoi adaugă-le în mixul de ingrediente.
Tapetează cu unt și făină forma de copt și toarnă în ea amestecul obținut. Preîncălzește cuptorul la 180 °C, iar apoi pune totul la copt pentru o oră.
Lasă prăjitura cu pere și mascarpone să se răcească complet, apoi scoate-o din forma de copt.
Bucură-te de acest desert minunat și răcoritor simplu, sau cu o cremă delicioasă de vanilie.