O reteta perfecta pentru o seara linistita in familie.
Iepurele dezosat se întinde pe tocător şi se taie de-a lungul spatelui.
Fiecare dintre cele două părţi obţinute se împarte în trei bucăţi, care se acoperă cu câte o felie de bacon.
Se adaugă, pe partea dinspre exterior, câte o bucată de Gorgonzola dulce Igor.
Acoperiţi o tavă de copt cu hârtie pentru cuptor, rulaţi feliile de iepure umplute şi asezaţi-le pe tavă.
Introduceţi la cuptor şi lăsaţi timp de circa 25 minute la 200°, adăugând din când în când câte puţin vin alb.
Când este gata, scoateţi rulourile de iepure din cuptor, lăsaţi-le să se răcească şi apoi tăiaţi-le felii.
Serviţi-le pe un pat de salată proaspătă, adăugând un sos obţinut din lichidul de coacere amestecat cu puţină Gorgonzola dulce
Prin utilizarea unei tehnologii avansate si al procesului de actualizare constanta a producerii, IGOR reprezinta unul dintre cele mai moderne si eficiente sisteme de productie a branzei Gorgonzola.
Mai mult