Rețeta perfectă pentru toate ocaziile: un fel de mâncare original și irezistibil care vă va face să vă întrebați cum de nu ati incercat-o pana acum.
Pregătirea aluatului: dizolva drojdia într-un pahar cu apă călduță. Pune făina pe blatul de lucru astfel încât să formezi în mijloc o adâncitură în care și poți turna drojdia, piperul și puțină sare.
Începe sa frămânți cu mâinile până obții un aluat ferm. Mai poți adăuga apă dacă simți că este nevoie.
Pune apoi aluatul într-un bol acoperit și lasă-l la crescut într-un loc călduț până când își va dubla volumul. Acest proces poate dura si câteva ore.
În timp ce aluatul stă la crescut, fierbe ouălele și taie în fâșii subțiri brânza Provolone dolce de la Zanetti.
După ce aluatul este crescut suficient, întinde-l pe blatul de lucru cu un sucitor și așezați Prosciutto Crudo, oul tăiat rondele si brânza Provolone dolce, pe toata suprafața.
Rulați aluatul încercând să îl mențineți cât mai strâns posibil și așezați-l într-o formă de tort cu pereți detașabili. Mai lasă câteva minute la crescut după care coace-l la 180°C.
Înainte să îl scoți din cuptor unge suprafața cu albușul de la un ou bătut cu puțin lapte. Este gata de servit după ce s-a răcit complet.