15 minute si ingrediente fresh! Adica un dish tocmai bun de pus pe masa invitatilor din week-end.
Taiati cele doua rulouri de branza in 4 felii fiecare pe care apoi la puneti intr-un borcan ermetic. Peste cele 8 felii puneti cimbru, rozmarin, frunze de dafin, piperul rosu si cel verde. Stropiti totul cu cateva linguri de ulei de masline. Inchideti borcanul si lasati totul la marinat cel putin o zi.
Taiati rosiile cherry in 4, apoi castravetii in felii subtiri.
Dressing: puneti intr-un castron o lingura de otet balsamic cu putina sare. Dupa ce s-a marinat, scoateti branza din borcan. Luati 3 linguri din compozitia in care a stat branza si adaugati-le in bolul cu otet balsamic.
Taiati bucatile de piept de pui in felii/bucati de 3 cm grosime pe care le prajiti apoi intr-o tigaie incinsa cu putin ulei de masline, cate 3 minute pe fiecare parte. Dupa ce le-ati prajit, asezonati bucatile de piept de pui cu piper si sare, apoi scoateti-le pe o farfurie pe care o acoperiti cu o folie de aluminiu.
Pe 4 farfurii puneti rucola, rosiile cherry, castravetii taiati, maslinele si branza de capra marinata. Peste toate acestea puneti dressing-ul obtinut. La sfarsit adaugati bucatile de pui.
Pofta buna!