Loading...

Salată de spanac cu zmeură și Gorgonzola picantă

( 2 din 5 )
Loading...
  • 1Portii
  • 25 mTimp preparare
  • 5 mTimp gatire
  • 30 mTimp total
Printeaza Reteta

Pentru momentele în care vara nu s-a hotărât încă dacă pleacă sau nu, pentru amintiri vii de pe plajă, pentru gusturi neașteptate și combinații minunate, pentru tine am pregătit această rețetă de Salată cu spanac, zmeură și gorgonzola picantă.

Asocierea fructelor cu legumele este neașteptată și neexplorată încă. Prinde curaj și experimentează gusturile simple dar rafinate ale ingredientelor atent selectate.
Această salată conține Gorgonzola picantă de la Igor, una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate tipuri de brânză cu mucegai.

Gorgonzola are atât de multe întrebuințări, încat este foarte greu să-i atribui un rol specific. Ea poate fi folosită atât în mâncăruri (risotto, paste, pizza sau fripturi), cât și în deserturi sau consumată ca atare, alături de fructe.

Ingrediente

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    Îndepărtează coaja a 3 felii de pâine și taie-le în cuburi mici. Prăjește-le în ulei de măsline până se fac aurii. Lasă-le să se răcească.

  • Pasul 2

    Taie în cuburi Gogonzola Igor picantă.

  • Pasul 3

    Pune într-un bol spanacul spălat, crutoanele, cuburile de Gorgonzola Igor picantă și zmeura.

  • Pasul 4

    Condimentează cu sare și piper și adaugă ulei de măsline extra virgin și oțet balsamic după gust.

  • Pasul 5

    Cea mai răcoroasă și neașteptată combinație a verii este gata. Bucură-te de salata ta!

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x