Loading...

Sandvișuri cu măsline, mozzarella și șuncă

( 2 din 5 )
Loading...
  • 3Portii
  • 10 mTimp preparare
  • 10 mTimp gatire
  • 20 mTimp total
Printeaza Reteta

Sandvișurile plictisitoare acaparează doar casele fără imaginație. Transformă ceva banal într-o sursă de savoare. Încearcă rețeta de sandviș cu aluat de tartă, măsline, Mozzarella de la Granarolo și șuncă. Începe să gătești chiar acum și în 20 de minute vei avea un prânz delicios.

Mozzarella de la Granarolo este făcută din lapte proaspăt, de înaltă calitate. Merită să pui în coșul tău de cumpărături acest tip de mozzarella pentru că este un produs bun, gustos, sigur și nutritiv. De asemenea, este o sursă naturală de vitamina A, ideală pentru bunăstarea pielii, a vederii și a acumulării calciului, un element indispensabil pentru întărirea și menținerea sănătății oaselor și a dinților.

Ingrediente

  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +
  • Adauga in Lista de cumparaturi +

Metoda de preparare

  • Pasul 1

    În bolul de la mixer amestecă manual făina, praful de copt și untul rece, tăiat în bucăți, până obții un aluat nisipos, asemenea aluatului clasic de tartă.

  • Pasul 2

    Adaugă laptele și continuă să amesteci cu ajutorul mixerului până când se formează o minge. Taie măslinele în bucăți mici și adăugă-le în amestec pentru a le încorpora omogen.

  • Pasul 3

    Întinde aluatul la o grosime de cel puțin 2cm și taie-l în formă de cerc cu o ceașcă de aproximativ 5cm diametru. Unge fiecare formă cu puțin lapte și bagă la cuptor timp de 10-15 minute la 210°C. Lasă la răcit complet, iar apoi formează sandvișuri cu felii de mozzarella și șuncă.

  • Pasul 4

    Bucură-te de o gustare absolut delicioasă și inedită. Poftă bună!

Lasa un comentariu

- Lista de cumparaturi
x