Pentru o masă rapidă și absolut delicioasă îți recomandăm să urmărești în continuare această rețetă cu Grana Padano. În doar 10 minute vei avea pe masă un fel de mâncare delicios, gustos și sățios. Iubirea pentru paste nu trebuie niciodată uitată, așadar, o porție de spaghete îți va face cu siguranță ziua bună.
În cazul în care te întrebi ce este brânza Grana Padano, te anunțăm că pe raft vei găsi Grana Padano de la Zanetti. Cumpăr-o și îți asigurăm o masă cu ingrediente de calitate. Grana Padano și Parmigiano Reggiano sunt două tipuri de brânzeturi care au origini comune și provin din nordul Italiei.
Vorbim, așadar, despre două brânzeturi asemănătoare, dar Grana Padano e mai puțin sărată și are o savoare mai delicată, ceea ce o face mai potrivită pentru rețetele în care aroma brânzei nu trebuie să fie aroma principală a preparatului.
Poftă bună!
Bateți gălbenușurile de ou cu smântâna, brânza Grana Padano, piperul negru, șofranul și un vârf de sare.
Tăiați baconul și prăjiți-l până când este auriu și crocant.
Fierbeți pastele "al dente", în apă sărată. Scurgeți, dar păstrați puțină apă de gătit.
Amestecați spaghetele în tigaie cu baconul și încorporați amestecul de ouă. Încălziți ușor câteva momente, încercând să evitați ca oul să se transforme în omletă. Ar trebui să aibă un aspect cremos.
Presărați, dacă doriți, brânză Grana Padano rasă.