Un desert usor care poate fi consumat dupa un pranz consistent.
Preincalziti cuptorul la 200 de grade celsius.
Intr-un bol amestecati ouale si zaharul pana cand compozitia devine spumoasa.
Dati coaja de lamaie prin razatoare si apoi stoarceti sucul din cele doua lamai. Adaugati-le apoi impreuna cu crema de branza Madame Loik peste oua si zahar si amestecati pana cand se omogenizeaza compozitita.
Intindeti aluatul pentru tarta dupa care folositi tava pentru tarta pentru a decupa aluatul pe forma rotunda, lasand cativa centimetri pentru marginea specifica unei tarte.
Adaugati compozitia in tava peste aluat si coaceti-o timp de 20 de minute.
Dupa ce s-a copt, lasati-o sa se raceasca 10 minute dupa care presarati fulgi de nuca de cocos peste tarta. Pofta buna!
Fermierii nostri se asigura ca in fiecare zi sa ofere lapte de inalta calitate pe care il folosim in prepararea produselor noastre. Cel mai bun lapte este dat de cele mai sanatoase si fericite vacute.
Mai mult