Printeaza Reteta
Granarolo iti propune un aperitiv special pentru cina din Ajunul Craciunului!
Metoda de preparare
-
Pasul 1
Impartiti aluatul fraged in doua parti egale. Intindeti aluatul fraged si incepeti sa-l decupati cu ajutorul unei forme rotunde cu diamentrul de 7-8cm. Asezati formele obtinute in tavi speciale pentru briose.
-
Pasul 2
Cealalta jumatate din aluatul fraged o intindeti si o taiati cu forme rotunde sau in forme de stetulte. Puteti sa decupati si formele rotunde folosind formele de steluta astfel incat sa creati capacele pentru tarte.
-
Pasul 3
Taiati rosiile uscate marunt.
-
Pasul 4
Amestecati apoi ricotta, rosiile uscate tocate si boia dulce pana cand se omogenizeaza compozitia.
-
Pasul 5
Adaugati peste aluatul fraged din tava compozitia pana cand umpleti formele. Adaugati apoi si semintele de pin.
-
Pasul 6
Acoperiti formele de tarta cu capacelele de diferite forme obtinute din aluatul fraged, dupa care ungeti aluatul cu putin ulei de masline.
-
Pasul 7
Introduceti tava in cuptorul incins si se lasa preparatul la copt la 180 ° C, timp de 18 – 20 de minute.