Tiramisu – un preparat delicios autentic italian, cu branza Madame Loik
Intr-un bol amestecati galbenusurile de oua si zaharul pana cand amestecul se deschide la culoare si devine omogen
Cu ajutorul mixerului, bateti albusurile de ou cu sarea, pana se intaresc. Incorporati incet in amestecul de galbenusuri si zahar
Cu ajutorul unei spatule, adaugati crema de branza Madame Loïk si apoi mascarpone, pana la omogenizare
Turnati intr-o farfurie de supa cafeaua aromatizata cu vanilie, adaugati 5 cl de apa si amestecati
Inmuiati piscoturile in amestecul de cafea si apa, apoi asezati-le unul langa altul pe fundul vasului
Folosind o spatula, intindeti un prim strat de amestec de branza si acoperiti cu un strat de piscoturi. Repetati ambele straturi si terminati cu un strat de crema, peste care puneti zmeura
Puneti vasul la frigider pentru cel putin 4 ore
In momentul servirii, presarati zaharul pudra peste zmeura
Fermierii nostri se asigura ca in fiecare zi sa ofere lapte de inalta calitate pe care il folosim in prepararea produselor noastre. Cel mai bun lapte este dat de cele mai sanatoase si fericite vacute.
Mai mult