Loading...

Retetele maestrului fromagier

Home-made Ravioli cu dovlecei și sos de unt și salvie by Chef Bogdan Alexandrescu

Home-made Ravioli cu dovlecei și sos de unt și salvie by Chef Bogdan Alexandrescu. Pe lângă gustul memorabil, Parmigiano Reggiano are…

(4.5 / 5)

Various Tapas platter By Chef Bogdan Alexandrescu

Chef Dexter, sau Bogdan Alexandrescu dacă vrem să fim formali, a pregătit o rețetă simplă și D-E-L-I-C-I-O-A-S-Ă de aperitiv cu Parmigiano…

(4 / 5)

Supă cremă cu dovlecei și brânză de capră

Încălzește-ți zilele de toamnă cu o supă cremă de dovlecel și brânză de capră de la Soignon. Urmărește rețeta de mai…

(0 / 5)

Platou de aperitive

Platouașele clasice românești sunt des întâlnite pe mesele noastre. Ieși din acest tipar cu acest platou special cu ingrediente italienești. Urmărește…

(5 / 5)

Cheesecake sărat cu Gorgonzola

Cu toții trecem din când în când prin întrebările despre meniul zilnic: ce pot să mai gătesc eu astăzi? Fromageria vine…

(5 / 5)

Salată de spanac cu zmeură și Gorgonzola picantă

Pentru momentele în care vara nu s-a hotărât încă dacă pleacă sau nu, pentru amintiri vii de pe plajă, pentru gusturi…

(2 / 5)
- Lista de cumparaturi
x